AVG blaast nieuw leven in oude Betoncentrale in Wanssum
AVG blaast nieuw leven in oude Betoncentrale in Wanssum

AVG blaast nieuw leven in oude Betoncentrale in Wanssum

Het is alweer een jaar geleden dat AVG de betoncentrale in Wanssum overnam van Holcim. Direct na de overname hebben we de handschoen opgepakt en zijn we begonnen om deze locatie nieuw leven in te blazen.

Wijzigingen van vorig jaar
Vorig jaar zijn we begonnen met het vernieuwen van de voorraadbunkers, het grondig opruimen van het terrein en het aanvullen van de centrale met hoogwaardige grondstoffen om de kwaliteit van ons beton te verzekeren. De verouderde shovel werd vervangen en nieuwe software geïmplementeerd voor een optimale besturing van de betoncentrale.

Transformatie voortgezet
Dit jaar hebben we de transformatie voortgezet, waarbij de buitenbunkers werden verplaatst en de gehele centrale een frisse look kreeg met een nieuwe verflaag. Bovendien hebben we aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd in onze processen. Hierdoor verloopt alles soepeler en kunnen onze betonmixers sneller worden geladen.

Betekenisvolle en stabiele toekomst
Met deze zorgvuldige aanpassingen hebben we weer een nieuwe mijlpaal bereikt waar we trots op zijn. Vanuit onze beide locaties in Heijen en Wanssum kunnen we nu beton leveren van dezelfde vertrouwde kwaliteit en service. We kijken ernaar uit om onze klanten te blijven bedienen met betonoplossingen die aan hun hoogste verwachtingen voldoen, terwijl we ons blijven inzetten voor een duurzamere toekomst in de bouwsector. Samen met onze gewaardeerde klanten bouwen we voort op deze fundamenten, en streven we naar een betekenisvolle en stabiele toekomst.

Delen: