AVG Baublocks nu ook per schip leverbaar

AVG produceert al jaren Baublocks, ook wel bekend als stapelblokken, betonblokken of nopblokken. Het ontwerp en de maatvoering zijn gebaseerd op het wereldberoemde Lego speelgoed. Dit maakt het bouwen van scheidingswanden dan ook kinderlijk eenvoudig! Normaliter worden de betonblokken vanaf de AVG locatie in Heijen via de weg vervoerd naar de klant. Tegenwoordig is het ook mogelijk om de blokken op locatie geleverd te krijgen per schip.

De Baublocks van AVG bieden een handige oplossing voor het scheiden en opslaan van vele materialen. Van zand, hout en mest tot aan verschillende soorten puin. Iedere Baublock wordt gemaakt van gecertificeerde grondstoffen. Hiermee zijn onze klanten verzekerd van een product dat op het eind van zijn leven geen problemen oplevert. De betonblokken zijn 100% recyclebaar en eenvoudig te stapelen dankzij de noppenconstructie. Onze Baublocks worden dan ook veelal gebruikt voor het maken van wanden voor een sleufsilo, grondkering en als geluidswal.

De afmeting en uitvoering van de AVG Baublocks zijn naar eigen wens aan te passen. AVG Baublocks zijn in diverse afmetingen en uitvoeringen te verkrijgen. De blokken hebben geen bevestigingsmateriaal nodig, waardoor de sleufsilo op ieder gewenst moment omgebouwd, uitgebreid of verplaatst kan worden. Alle basisvormen van het Lego speelgoed zijn terug te vinden in ons Baublocks assortiment. De blokken zijn zowel met noppen als zonder noppen verkrijgbaar. Tevens biedt AVG de mogelijkheid om Baublocks met logo te leveren. Een mooie optie voor evenementen organisaties en gemeenten.

Waar de Baublocks altijd direct op de vrachtwagen geladen worden om ze vervolgens netjes op locatie af te leveren, is het tegenwoordig ook mogelijk om de betonblokken per schip aangeleverd te krijgen. Dankzij de 110 meter lange kade van AVG op het Hoogveld in Heijen kunnen schepen tot 3.000 ton zowel geladen als gelost worden.

 

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Delen: